Caroli Foods Group lanseaza noi sortimente de cremwursti

Caroli Foods Group lanseaza noi sortimente de cremwursti


Caroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, isi extinde portofoliul si lanseaza o noua oferta completa pentru consumatori in gama EXTRA cu multa carne: 2 noi sortimente de cremwursti Caroli cu 80% carne.

caroli cremwurstiCaroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania, isi extinde portofoliul si lanseaza o noua oferta completa pentru consumatori in gama EXTRA cu multa carne: 2 noi sortimente de cremwursti Caroli cu 80% carne.
Astfel, incepand cu luna august vom regasi la raft Cremwursti cu Piept de Curcan cu 80% carne si Cremwursti cu Vita cu multa carne de la Caroli in variantele vid si vrac.

Dupa raspunsul pozitiv din partea consumatorilor in urma lansarii gamei de cremwursti cu 80% carne pui si porc, suntem bucurosi sa ne extindem portofoliul cu doua noi sortimente, Caroli Cremwursti cu Piept de Curcan si Caroli Cremwursti cu Vita. Aceste noi aditii in portofoliul Caroli reprezinta raspunsul nostru la interesul crescut pe care consumatorii nostri l-au acordat produselor cu multa carne. De asemenea, consumatorii prezinta un interes in continua crestere pentru alimente cat mai sanatoase, in consecinta am decis sa marim varietatea de produse din categoria Cremwursti cu sortimente bogate in proteine si nutrienti. Suntem bucurosi ca le putem oferi acestor consumatori produse de calitate superioara, alaturi de un gust bogat si inconfundabil, a declarat Ana Maria Bajan, Director Executiv de Marketing al Caroli Foods Group.

Noua oferta de cremwursti Caroli este disponibila atat in formatul vrac, cat si in pachete vidate DUO PACK pentru sortimentele de Curcan si Vita.

Sortimentele disponibile in formatul vrac, carora li se adauga si cremwurstii cu curcan si vita, contin multa carne si au membrana naturala, facand parte din gama EXTRA lansata anul trecut si care s-a bucurat pana acum de un raspuns pozitiv din partea consumatorilor ce aleg categoriile de Cremwursti si Salamuri. Implementarea pachetelor vidate DUO PACK a fost raspunsul Caroli Foods Group la feedback-ul primit de la consumatori legat de pachetele vidate precedente, de 295 grame.

Acestia s-au aratat nemultumiti de gramajul pachetelor, pe care il considera prea mare pentru o singura portie consumata per masa. Astfel, cum pentru Caroli parerea consumatorilor este primordiala, producatorul le ofera acestora o mai buna pastrare a cremwurstilor in cazul in care nu doresc sa consume intreaga cantitate la o singura masa. Noua varianta Duo Pack ofera consumatorilor avantajul portionarii cremwurstilor: Cate 4 fiecare bine pastrati pana la masa urmatoare.

Noile sortimente de cremwursti Caroli disponibile in pachete vidate continua traditia de produse Caroli cu 80% carne si incanta consumatorii prin calitatea superioara si continutul ridicat de carne. Cele 2 noi sortimente, curcan si vita, precum si cele existente, pui si porc, pot fi gasite acum in varianta duo-pack, un ambalaj nou si original care ofera o mai buna pastrare a gustului bogat si inconfundabil pana la urmatoarea ocazie de consum.Save



Poti fi interesat si de