Mega Image isi extinde reteaua de magazine


Retailerul belgian a anuntat ca va deschide trei noi magazine, doua in Capitala si unul in Constanta.

logo mega mgRetailerul belgian a anuntat ca va deschide trei noi magazine, doua in Capitala si unul in Constanta.
Cel din Constanta se afla pe strada Soveja, nr. 55 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 72 de metri patrati. Magazinele din Bucuresti se situeaza pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 59, respectiv strada Stirbei Voda, nr. 170 172, si au o suprafata de vanzare de 85, respectiv 94 de metri patrati.
Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 487 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 487 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (218), Shop&Go (267), Gusturi Romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.SaveSave



Poti fi interesat si de