Jurnalistii INDUSTRIA CARNII.RO va tin la curent cu noutatile de la Pack Expo

Jurnalistii INDUSTRIA CARNII.RO va tin la curent cu noutatile de la Pack Expo


Astazi are loc deschiderea expozitiei Pack Expo, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei de packaging din Europa de Sud-Est.

jurnalistiAstazi are loc deschiderea expozitiei Pack Expo, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei de packaging din Europa de Sud-Est.
Pack Expo ofera patru zile de inovatie, tendinte, idei si oportunitati, in perioada 27-30 septembrie, in Pavilionul Central Romexpo. Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii va vorbi in deschiderea conferintei Pack Expo, cu tema Reducem Risipa Alimentara. Pretuim Hrana, alaturi de presedintii comisiilor de agricultura si mediu din Camera Deputatilor, precum si de presedinti ai asociatiilor din industria alimentara si din industria de packaging.

In cadrul evenimentului, 150 de expozanti din 13 tari vor prezenta inovatii tehnologice pentru ambalare, marcare si etichetare, manipulare si paletizare, logistica si depozitare, imprimarea si finisarea ambalajelor si etichetelor.

De asemenea, peste 100 de echipamente sunt pregatite pentru demonstratii live.

65 de producatori romani si straini ii asteapta pe vizitatori cu idei indraznete si cu solutii inedite de ambalare si etichetare. In plus, 25 de expozanti straini prezinta in premiera tehnologii, materii prime, ambalaje si etichete.

La finalul primei zile a expozitiei, va avea loc decernarea premiilor pentru concursul Romanian Packaging Awards.SaveSave



Poti fi interesat si de