Eurodac aduce la Pack Expo masini automate de cursa lunga

Eurodac aduce la Pack Expo masini automate de cursa lunga


La targul industriei ambalajelor, Pack Expo, ce se desfasoara in perioada 27-30 septembrie la Romexpo, inginerii companiei Eurodac prezinta etapele producerii ambalajelor si de ce ajung sa fie uneori mai scumpe decat marfa in sine.

eurodacLa targul industriei ambalajelor, Pack Expo, ce se desfasoara in perioada 27-30 septembrie la Romexpo, inginerii companiei Eurodac prezinta etapele producerii ambalajelor si de ce ajung sa fie uneori mai scumpe decat marfa in sine.
In Romania, industria producatoare de masini este de ani buni pe locul intai la exporturi, insumand aproape 50% din acestea. Toti ochii sunt atintiti pe industria autovehiculelor, ignorand un potential imens cel al industriei producatoare de masini si unelte. Noi producem de zece ani echipamente automate in Romania, cu ingineri romani, cunoastem realitatile de la noi si stim ca drumul spre profit nu e deloc usor. Dar ca si in industria auto, si la noi, lucrurile sunt simple: cu o masina potrivita, dovedesti pana la urma drumurile romanesti. Asta face Eurodac, ofera masinile automate de productie potrivite, oricare ar fi drumul industrial pe care clientii nostri il aleg, a explicat conceptul Dragos Stoica, director de vanzari Eurodac.

La standul Eurodac din cadrul Pack Expo (Pavilionul central, standul 13), sunt expuse echipamente industriale de calitate, produse in Romania, de catre ingineri romani. Eurodac aduce la targul din acest an o masina de ambalat cu cantar multi-head, o masina verticala de dozat fluide la stick, care se poate adapta pentru prafoase sau granulate, o masina de ambalat orizontala, o masina de ambalat pentru pungi preformate, sisteme de marcare industriala si sisteme de controlul calitatii.SaveSaveSaveSave



Poti fi interesat si de