Auchan sustine dezvoltarea comunitatilor locale

Auchan sustine dezvoltarea comunitatilor locale


Auchan Romania a implinit 10 ani de la deschiderea primului hipermarket in Romania si sarbatoreste alaturi de clientii sai.

auchan comunitatiAuchan Romania a implinit 10 ani de la deschiderea primului hipermarket in Romania si sarbatoreste alaturi de clientii sai.


Compania invita consumatorii sa voteze unul dintre cele trei proiecte de dezvoltare a comunitatii in care traiesc. Campania Mobilizatron va mobiliza clientii Auchan din cele 18 orase in care retailerul are deschise 33 de magazine, invitandu-i sa aleaga unul dintre cele trei proiecte propuse de companie pentru dezvoltarea comunitatilor locale: educatie (crearea de spatii educationale alternative), ajutor umanitar (pachete pentru copii si varstnici din mediile defavorizate), mediu (activitate de ecologizare sau impadurire).

Votarea lor se poate face direct in magazine, unde sunt disponibile urne special amenajate, sau online, pe pagina dedicata (https://auchan.ro/mobilizatron/) in perioada 5-25 octombrie 2016, iar proiectul care a castigat cele mai multe voturi va fi sustinut financiar de catre Auchan si implementat cu sprijinul unei organizatii non-guvernamentale partenere.

Campania Mobilizatron este modul nostru de a confirma, in acest moment aniversar, faptul ca drumul pe care il parcurgem in Romania este solid si construim viitorul privind dezvoltarea perena. Ne-am propus sa aducem valoare pentru clientii nostri, pentru parteneri si, de asemenea, pentru comunitatile din Romania. Suntem aici pe termen lung si ne asumam rolul de companie responsabila, a declarat Ionut Ardeleanu, CEO-ul Auchan Romania.

Suma totala pe care compania o va directiona catre dezvoltarea comunitatilor locale in urma proiectului Mobilizatron depaseste 200.000 de euro.SaveSave



Poti fi interesat si de