2015 - an de glorie pentru producatorul de mezeluri Rogob

2015 - an de glorie pentru producatorul de mezeluri Rogob


Cu o traditie pe piata moldoveneasca de aproape 20 de ani, Rogob se mandreste cu cea mai moderna si cea mai mare fabrica de mezeluri din Republica Moldova.

rogob mezeluriCu o traditie pe piata moldoveneasca de aproape 20 de ani, Rogob se mandreste cu cea mai moderna si cea mai mare fabrica de mezeluri din Republica Moldova.

Avand o capacitate medie de productie de 20 de tone pe zi, unitatea sustine industria carnii si economia vecinilor nostri de peste Prut, preluand de pe piata interna 95% din carnea folosita in preparatele sale. Intr-o piata aflata in continua scadere, producatorul de mezeluri reuseste sa dea peste cap prognozele analistilor si sa mearga pe crestere de la an la an.

Situatia economica in tara noastra este dificila scad resursele financiare ale consumatorilor si, in acelasi timp, scade si forta de cumparare. In pofida acestor aspecte, noi am inregistrat o crestere, iar acest lucru ne bucura. 2015 a fost un an de glorie, in care am avut o crestere de 36% fata de anul anterior. La acest moment, suntem in crestere cu 19% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, a declarat Alexandru Novitchi, directorul operational al companiei Rogob.

Rogob a investit 10 milioane de euro in ultimii patru ani, pentru constructia noii fabrici si deschiderea de magazine. Producatorul de mezeluri are peste 400 de angajati in prezent.

Mai multe amanunte despre succesul companiei Rogob puteti citi in numarul 48 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Save



Poti fi interesat si de