Agricover a stabilit investitii pe sectorul de procesare

Agricover a stabilit investitii pe sectorul de procesare


Grupul Agricover si-a extins activitatea in 2015 pe sectorul de procesare a carnii de porc, prin preluarea fostului abator Peris situat in localitatea Niculesti, Dambovita.

agricover investitieGrupul Agricover si-a extins activitatea in 2015 pe sectorul de procesare a carnii de porc, prin preluarea fostului abator Peris situat in localitatea Niculesti, Dambovita.

In iulie 2016 s-a implinit un an de la achizitie. Investitiile la ora actual depasesc suma de 5 milioane de euro, insa aditional alte 2,5 milioane de euro sunt pregatite pentru investitii incepand din aceasta toamna. Dorim ca lucrarile sa fie finalizate anul viitor, inainte de inceputul verii. Ne propunem sa investim foarte mult in partea de procesare. La ora actuala, capacitatile abatorului nu pot acoperi integral cererea. Este un lucru bun pentru noi, inseamna ca lumea ne place. De aceea, cu cat produsele noastre prind din ce in ce mai mult pe piata, avem in vedere investitii noi. Astazi suntem undeva la 1.000 de capete pe zi pe un singur schimb si ne dorim sa trecem incepand de anul viitor si la al doilea schimb. Aceasta cantitate poate fi procesata incepand de la sacrificare pana la transare sau semiprocesare?, a declarat Felix Petcu, directorul Diviziei Abator Agricover, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO.

Activitatea de procesare a carnii de porc este cea mai tanara linie de business a Grupului Agricover, unul dintre principalii jucatori din domeniu, cu o activitate de peste 15 ani in agribusiness-ul romanesc si o cifra de afaceri de 1,19 miliarde lei anual.
Interviul integral cu Felix Petcu, directorul Diviziei Abator Agricover, poate fi citit in revista INDUSTRIA CARNII.RO, editia cu numarul 48.Save



Poti fi interesat si de