Perchezitii la comerciantii de carne de pui


Politistii au efectuat, miercuri, 19 perchezitii in judetul Cluj la firme din domeniul comercializarii carnii de pui, banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 6 milioane de lei prin evaziune fiscala.

comercianti puiPolitistii au efectuat, miercuri, 19 perchezitii in judetul Cluj la firme din domeniul comercializarii carnii de pui, banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 6 milioane de lei prin evaziune fiscala.
La data de 19 octombrie, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si ai Directiei Operatiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza 19 perchezitii, in judetul Cluj, la sediile si punctele de lucru ale unor firme si la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) transmis AGERPRES.

Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul 2012, persoanele in cauza nu ar fi inregistrat in contabilitate operatiunile efectuate si veniturile realizate, sustragandu-se astfel de plata obligatiilor fiscale aferente activitatii comerciale.

Cei in cauza sunt banuiti ca ar fi folosit in circuitul infractional creat mai multe societati comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitara de produse agro-alimentare (carne de pui) din judetul Cluj.SaveSave



Poti fi interesat si de