EuroTier, centrul tendintelor ce dicteaza ordinea in industria zootehnica

EuroTier, centrul tendintelor ce dicteaza ordinea in industria zootehnica


EuroTier, cel mai reprezentativ targ din intreaga lume pentru profesionistii din zootehnie, isi va deschide portile, anul acesta, in perioada 15 18 noiembrie la Hanovra.

euro tierEuroTier, cel mai reprezentativ targ din intreaga lume pentru profesionistii din zootehnie, isi va deschide portile, anul acesta, in perioada 15 18 noiembrie la Hanovra.
2.400 de companii s-au inscris deja pe lista expozantilor, insa organizatorul, Asociatia Germana pentru Agricultura (DLG), preconizeaza ca numarul acestora va creste cu inca o suta pana la ceremonia de deschidere. Aproape jumatate dintre expozanti provin din afara tarii-gazda, Germania, cei mai multi venind din Olanda (230), China (170), Franta (150), Italia (130) si Turcia (60).

In paralel, la EuroTier, vor avea loc 50 de forumuri de specialitate pe teme precum conservarea resurselor, utilizarea antibioticelor si pregatirea terenului pentru inlocuirea acestora cu uleiurile esentiale, dar si diminuarea prevalentei Salmonella la pasari.

Mai multe informatii despre domeniile acoperite de EuroTier se regasesc in numarul 48 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.SaveSave



Poti fi interesat si de