Preocupare continua pentru performanta din partea companiei Transavia

Preocupare continua pentru performanta din partea companiei Transavia


Transavia, liderul pietei locale de carne de pui si una dintre cele mai importante afaceri de familie din Romania cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, a participat la cea de-a 27-a editie a targului SIAL, cel mai mare eveniment international dedicat industriei alimentare, care a avut loc la Paris, in perioada 16-20 octombrie 2016.

performanta transaviaTransavia, liderul pietei locale de carne de pui si una dintre cele mai importante afaceri de familie din Romania cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, a participat la cea de-a 27-a editie a targului SIAL, cel mai mare eveniment international dedicat industriei alimentare, care a avut loc la Paris, in perioada 16-20 octombrie 2016.
Transavia a expus la Sectiunea Carne? din Hala 6 a parcului expozitional Villepinte atat produse procesate cat si din categoria fresh.

Prezenta noastra la o noua editie a targului SIAL reprezinta o reconfirmare a perfomantei in activitatea pe care o desfasuram si o dovada a faptului ca produsele noastre continua sa fie apreciate atat in Romania, cat si peste hotare.Totodata, suntem interesati sa participam la astfel de evenimente, care constituie o ocazie importanta de a ne consolida parteneriatele existente, de a identifica tendintele din industrie, precum si noile oportunitati de business, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

In ultimii 5 ani, vanzarile companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeana, in special datorita profilului si evolutiei pietei carnii de pasare la nivel mondial.

De-a lungul anilor, Transavia si-a consolidat pozitia pe piata de export, care reprezinta 15% din cifra de afaceri realizata de companie si este realizat in mai multe tari din Uniunea Europeana, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania si Croatia. La export, Transavia este prezenta atat cu marci proprii, precum Fragedo si Papane, cat si cu produse sub brand privat.Save



Poti fi interesat si de