Astazi incepe EuroTier, cel mai mare targ dedicat zootehniei

Astazi incepe EuroTier, cel mai mare targ dedicat zootehniei


EuroTier, cel mai reprezentativ targ din intreaga lume pentru profesionistii din zootehnie, isi deschide portile, anul acesta, in perioada 15 18 noiembrie la Hanovra.

euro tier etEuroTier, cel mai reprezentativ targ din intreaga lume pentru profesionistii din zootehnie, isi deschide portile, anul acesta, in perioada 15 18 noiembrie la Hanovra.
De-a lungul anilor, targul s-a evidentiat drept o platforma indispensabila pentru specialistii din acest domeniu, fiind evenimentul la care pot fi identificate tendintele ce dicteaza ordinea in industria zootehnica.

Cu o zi inainte de deschiderea oficiala, Asociatia Germana pentru Agricultura (DLG) a anuntat castigatorii premiilor pentru inovatie in cadrul unei ceremonii, cand au fost acordate medaliile (4 de aur si 21 de argint).

Anul acesta, aproape 170 de companii s-au inscris in competitia pentru premiile EuroTier pentru inovatie. Din cele 251 de candidate, juriul format din experti din Turcia, Olanda, Elvetia si Germania le-a ales pe cele ce aduc un aport cat mai mare in eficientizarea industriei zootehnice.



Poti fi interesat si de