Monitorul preturilor a fost lansat astazi


Romanii pot accesa, incepand de joi, Monitorul preturilor, platforma care ofera posibilitatea cumparatorilor sa compare tarifele la produse alimentare de baza comercializate de catre retaileri.

monitor pretRomanii pot accesa, incepand de joi, Monitorul preturilor, platforma care ofera posibilitatea cumparatorilor sa compare tarifele la produse alimentare de baza comercializate de catre retaileri.

In prima faza, platforma va fi testata timp de un an numai la nivelul municipiului Bucuresti, iar ulterior aceasta va fi lansata si pentru magazinele din tara. Monitorul preturilor contine tarife comparative pentru 128 de produse din 64 de categorii alimentare de baza. Pe lista retailerilor cuprinsi in aceasta lista se afla, printre altii, Carrefour, Lidl, Kaufland, Billa, Profi, Mega Image, Cora, Penny Market si Selgros.

Monitorul preturilor reprezinta un proiect prin care Consiliul Concurentei spera sa se intensifice concurenta in aceasta piata, reducand costurile de informare ale consumatorilor. Acest proiect se va materializa printr-un site care va afisa comparatii de preturi pe categorii si produse alimentare relevante.



Poti fi interesat si de