Transavia a obtinut locul I in Topul National al Firmelor

Transavia a obtinut locul I in Topul National al Firmelor


Transavia a fost premiata cu locul I in cadrul Topului National al Firmelor 2016 organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la domeniul Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Cresterea pasarilor, Intreprinderi Foarte Mari.

transavia topTransavia a fost premiata cu locul I in cadrul Topului National al Firmelor 2016 organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la domeniul Agricultura, Silvicultura, Pescuit, Cresterea pasarilor, Intreprinderi Foarte Mari.
Premiul obtinut in cadrul Topului National al Firmelor ne onoreaza, fiind o recunostinta a activitatii pe care o realizam de 25 de ani pe piata din Romania, dar si pe piata internationala. Povestea companiei noastre este scrisa in timp, prin investitii constante si prin implementarea celor mai inalte standarde de calitate, care s-au transformat in rutina zilnic?, a declarat Ioan Popa, director general Transavia.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza anual Topul National al Firmelor, in cadrul caruia sunt premiate cele mai competitive firme din Romania. Rezultatele consemnate in cadrul Topului reflecta nivelul de crestere economica la nivelul tarii si totodata, extinderea companiilor romanesti pe piata internationala.



Poti fi interesat si de