Condimente incapsulate, inovatie marca Fuchs


Prezent pe piata romaneasca de 15 ani, producatorul german Fuchs a lansat doua produse inovatoare: KapFox si VeggieFox.

condimente microincapPrezent pe piata romaneasca de 15 ani, producatorul german Fuchs a lansat doua produse inovatoare: KapFox si VeggieFox.
KapFox este o solutie foarte interesanta, fiind vorba de condimente incapsulate (piper, usturoi, ceapa etc). Este foarte important de mentionat ca putem incapsula orice ingredient ne cere clientul. Punctul forte al condimentelor incapsulate este ca au un nivel foarte scazut microbiologic, un aspect foarte important pentru producatorii de carne proaspata si preparate din carne, ce au nevoie de produse cu continut scazut de bacterii. Pe plan european, exista o cerere robusta de condimente rezistente la tratamentul termic, pentru ca in timpul acestui proces condimentele naturale isi pierd din continutul de uleiuri esentiale si, astfel, produsul finit isi pierde din gust. Utilizarea condimentelor incapsulate este garantia faptului ca produsul isi va pastra gustul chiar si dupa procesul termic extrem. VeggieFox este o zona noua de activitate pentru noi. Am observat in ultima vreme ca tendintele de consum sunt indreptate catre un continut cat mai mic de grasimi si ca oamenii vor sa manance tot mai sanatos. Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi, Fuchs a creat solutii speciale, compusi speciali pentru productia de produse vegetale, precum nuggets, snitel si chiftelute vegetale. Practic, noi producem toate ingredientele necesare pentru un astfel de produs, a declarat Hans-Joachim Pogodda, directorul departamentului business pentru industria carnii.

Cum a evoluat grupul in ultimii ani si despre planurile de viitor ale acestuia aflati in editia 50 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de