MARCEL: INDAGRA FOOD, momentul adevarului pentru piata romaneasca

MARCEL: INDAGRA FOOD, momentul adevarului pentru piata romaneasca


Marcel Iacob, presedintele si fondatorul producatorului de mezeluri traditionale Marcel, a catalogat targul INDAGRA FOOD drept un moment al adevarului pentru piata romaneasca.

marcel indagraMarcel Iacob, presedintele si fondatorul producatorului de mezeluri traditionale Marcel, a catalogat targul INDAGRA FOOD drept un moment al adevarului pentru piata romaneasca.
Targul INDAGRA FOOD a reprezentat pentru noi singurul mod de manifestare a individualitatii noastre, evenimentul fiind singura posibilitate serioasa pusa la dispozitia celor care mai doresc sa se afirme pe plan national. Pacat ca doar in acest an si presedintia tarii a inteles ca alta sansa mai la indemana de a ne mai evidentia pe plan european si mondial in afara de agricultura si derivatele ei nu prea mai avem.

Targul INDAGRA FOOD din acest an nu a fost doar un prilej de afisare a ceea ce producem, ci si un moment al adevarului, in care am putut identifica stadiul in care se afla insasi piata romaneasca. Am putut vedea cu ce se prezinta si competitorii nostri si care este nivelul la care ne aflam, a declarat Marcel Iacob.

Cu peste 160 de expozanti si 60.000 de vizitatori, INDAGRA FOOD a fost si anul acesta o platforma ideala de expunere a noutatilor din industria alimentara. Desfasurat in perioada 2 6 noiembrie, evenimentul organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS a reunit cei mai importanti producatori, importatori si furnizori din acest sector.



Poti fi interesat si de