Fuchs: piata convenience food va creste in mod special in Romania

Fuchs: piata convenience food va creste in mod special in Romania


Programul tot mai incarcat al romanilor este unul dintre factorii ce vor duce la cresterea segmentului convenience food in tara noastra.

fuch convenienceProgramul tot mai incarcat al romanilor este unul dintre factorii ce vor duce la cresterea segmentului convenience food in tara noastra.
Preconizam ca piata convenience food din Romania va creste in mod special in urmatorii ani. In Germania, deja a ajuns la saturatie, dar in tara voastra cele mai multe produse au un grad scazut de convenience. Tocmai de aceea sunt sigur ca aceasta se va maturiza, pentru ca oamenii vor avea un program din ce in ce mai incarcat si nu vor mai avea timp sa isi gateasca. In vestul Europei, oamenii cumpara de la supermarket mese convenience, pe care doar le incalzesc la microunde, a declarat Hans-Joachim Pogodda, directorul departamentului business pentru industria carnii din cadrul grupului Fuchs.

Ce alte planuri are producatorul de condimente, lider pe piata romaneasca si europeana, aflati din numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de