SIAL Paris, balbaiala unei birocratii romanesti

SIAL Paris, balbaiala unei birocratii romanesti


Participarea Romaniei la targul parizian, una dintre cele mai importante expozitii dedicata industriei alimentare, a fost umbrita de organizarea defectuoasa a standului tarii noastre.

sial birocratieParticiparea Romaniei la targul parizian, una dintre cele mai importante expozitii dedicata industriei alimentare, a fost umbrita de organizarea defectuoasa a standului tarii noastre.
Din cauza unei erori birocratice, producatorii romani au trebuit sa improvizeze standuri cu ajutorul altor participanti la expozitie.

Am avut surpriza neplacuta sa aflam ca s-au schimbat regulile jocului exact in seara in care urma sa plece marfa catre targ. Noile conditii presupuneau sa contribuim din punct de vedere financiar pentru a participa la eveniment, conditii pe care le-am acceptat, pentru ca am constientizat ca autoritatile din Romania au suportat costul chiriei standului care nu era neglijabil. Deranjant a fost sa constatam ca a trebuit sa depunem eforturi mai mari pentru a avea o prezenta respectabila, prin care sa reprezentam in mod corect Romania. Este pacat ca nu am fost sustinuti suficient, a declarat Gabriela Cirstean, manager Salamandra Plus Baia Mare.

Materialul integral poate fi citit in revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 50.



Poti fi interesat si de