Scandia Food incearca sa descopere nise in comunitatile religioase

Scandia Food incearca sa descopere nise in comunitatile religioase


In incercarea de a acoperi o plaja cat mai larga de gusturi, Scandia Food a scos pe piata noi sortimente dedicate comunitatilor de musulmani.

scandia nise religIn incercarea de a acoperi o plaja cat mai larga de gusturi, Scandia Food a scos pe piata noi sortimente dedicate comunitatilor de musulmani.
Am lansat o gama de produse halal, in special din carne de vita si de pui care sunt consumate mai ales in Franta, Spania sau Olanda, acolo unde comunitatile de musulmani sunt mai bine reprezentate numeric, ne-a explicat Cristian Gaspar, director export Scandia Food. Totodata, la standul companiei, au fost expuse si produse pe care clientii fideli le apreciaza de ani de zile. Am prezentat la standul din cadrul targului parizian gama clasica de produse, apreciate de consumatorii romani din tara si din strainatate, cum ar fi pat-ul de casa sau produsele din carne maruntita, a afirmat acesta.

Care este strategia companiei pentru anul viitor aflati din materialul complet publicat in revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 50.



Poti fi interesat si de