CIA Aboliv a lansat, in premiera in Romania, gama Salinate?

CIA Aboliv a lansat, in premiera in Romania, gama Salinate?


Gama de produse Salinate?, lansata de compania clujeana CIA Aboliv, s-a nascut din dorinta de a satisface cele mai rafinate gusturi ale consumatorilor de preparate unice cu specific traditional.

cia abolivGama de produse Salinate?, lansata de compania clujeana CIA Aboliv, s-a nascut din dorinta de a satisface cele mai rafinate gusturi ale consumatorilor de preparate unice cu specific traditional.
Prezentate in premiera in cadrul expozitiei Carnexpo 2015, produsele maturate in interiorul Salinei Turda se vor gasi, incepand cu anul 2017, pe rafturile marilor magazine din tara.

Ne bucuram ca avem ocazia sa oferim consumatorilor nostri o gama de produse unice, care poarta in ele amprenta si istoria arealului etnogeografic din zona Turzii. In acest moment, produsul reprezinta o premiera pentru Romania, iar joint adventures-ul cu Salina Turda, acest simbol al Transilvaniei si Romaniei, ne onoreaza in mod deosebit, a declarat Bogdan Olivian, director general CIA Aboliv.

Autenticitatea si valoarea Salinatelor? este confirmata si de obtinerea atestatului de produs traditional romanesc, eliberat de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Articolul integral despre gama de produse Salinate? se regaseste in continutul editiei 50 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de