Afacerile companiei Ana si Cornel, in crestere

Afacerile companiei Ana si Cornel, in crestere


In primele noua luni ale acestui an, producatorul de mezeluri Ana si Cornel a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 8%, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit reprezentantilor companiei, prezenti la targul Indagra Food.

afaceri ana cornelIn primele noua luni ale acestui an, producatorul de mezeluri Ana si Cornel a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 8%, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit reprezentantilor companiei, prezenti la targul Indagra Food.
Rezultatele acestui an arata ca, in primele noua luni ale anului, cifra de afaceri a crescut cu 8%, iar pentru anul 2017, ne-am propus o crestere cu 10%, care se poate realiza prin deschiderea unor noi magazine, accesarea unor noi piete de defacere si bineinteles dezvoltarea gamei de produse?, a declarat Andra Irimia, director marketing Ana si Cornel.

Declaratia integrala oferita de Andra Irimia la Indagra Food se regaseste in articolul dedicat acestui eveniment, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de