Salamandra continua extinderea retelei de distributie

Salamandra continua extinderea retelei de distributie


In anul 2016, producatorul de mezeluri si preparate din carne Salamandra si-a extins reteaua de distributie, astfel ca produsele Salamandra se regasesc pe rafturile tot mai multor lanturi de magazine din tara.

salamandra 0In anul 2016, producatorul de mezeluri si preparate din carne Salamandra si-a extins reteaua de distributie, astfel ca produsele Salamandra se regasesc pe rafturile tot mai multor lanturi de magazine din tara.
Anul 2016 a fost unul foarte prolific in ceea ce priveste extinderea retelei de magazine in care produsele Salamandra sunt comercializate. Acum, produsele maramuresene pot fi gasite in lanturile de supermarketuri Cora, Auchan Cluj-Napoca dar si in magazine din Zalau si Baia Mare?, a declarat Gabriela Cirstean, manager Salamandra.

Pentru anul 2017, compania maramureseana si-a propus ca continue extinderea portofoliului de produse, dar si dezvoltarea retelei de distributie. De asemenea, un alt obiectiv vizeaza renovarea fabricii Salamandra din Baia Sprie, care va beneficia de o componenta tehnica noua si un spatiu de birouri modern.



Poti fi interesat si de