Optimeat s-a orientat catre comertul cu animale vii

Optimeat s-a orientat catre comertul cu animale vii


Potrivit studiilor efectuate de INS, evolutia efectivelor de animale din Romania a fost in scadere continua, in ultimii ani, in ciuda conditiilor foarte bune de crestere a animalelor pe care le ofera tara noastra.

optimeat animale vPotrivit studiilor efectuate de INS, evolutia efectivelor de animale din Romania a fost in scadere continua, in ultimii ani, in ciuda conditiilor foarte bune de crestere a animalelor pe care le ofera tara noastra.
Acesta este motivul pentru care compania Optimeat si-a indreptat atentia catre comertul cu animale vii.

Potentialul excelent pentru cresterea bovinelor si ovinelor de calitate in Romania, foarte apreciate in tarile din Orientul Mijlociu, ne-a determinat sa dezvoltam, incepand de anul acesta, comertul cu animale vii (bovine, ovine, caprine) pentru reproducere, ingra?are sau taiere?, a afirmat Valeria Dumitrescu, reprezentant departament export Optimeat, cu ocazia participarii la targul Indagra Food.

Declaratia completa oferita de Valeria Dumitrescu la Indagra Food se regaseste in articolul dedicat acestui eveniment, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de