Industria carnii din Bulgaria, in dificultate


Sectorul carnii din Bulgaria se afla in impas, din cauza efectivelor scazute de bovine de carne, dar si a numarului scazut de porci, potrivit reprezentantilor Asociatiei Procesatorilor de Carne din Bulgaria, organizatorul expozitiei de specialitate MeatMania.

ind carne bulgariaSectorul carnii din Bulgaria se afla in impas, din cauza efectivelor scazute de bovine de carne, dar si a numarului scazut de porci, potrivit reprezentantilor Asociatiei Procesatorilor de Carne din Bulgaria, organizatorul expozitiei de specialitate MeatMania.
Avem 500.000 de vaci, cele mai multe dintre ele crescute pentru lapte, si 600.000 de porci. Doar efectivele de oi si capre sunt de ordinul milioanelor, iar in cazul pasarilor, acestea asigura necesarul de consum din tara?, a declarat dr. Svetla Chamova, director executiv Asociatia Procesatorilor de Carne din Bulgaria.

Mai multe informatii despre industria carnii din Bulgaria, puteti citi in articolul dedicat expozitiei MeatMania, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de