Revista INDUSTRIA CARNII.RO deschide colaborarea cu sectorul de carne spaniol

Revista INDUSTRIA CARNII.RO deschide colaborarea cu sectorul de carne spaniol


La invitatia Asociatiei Nationale a Industriei Carnii din Spania (ANICE), redactorul-sef al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, Dorinel Niculae, a efectuat, la inceputul lunii octombrie, o vizita de documentare privind sectorul de carne spaniol, considerat unul dintre cele mai puternice la nivel european.

sector carne spaniolLa invitatia Asociatiei Nationale a Industriei Carnii din Spania (ANICE), redactorul-sef al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, Dorinel Niculae, a efectuat, la inceputul lunii octombrie, o vizita de documentare privind sectorul de carne spaniol, considerat unul dintre cele mai puternice la nivel european.
Procesele de inovare sunt esentiale pentru viitorul industriei carnii, iar ANICE dezvolta o munca intensa ca un aliat al companiilor. Organizatia deruleaza o serie de proiecte ambitioase cu fonduri europene, de care sa beneficieze asociatiile implicate, companiile si centrele tehnologice din sectorul primar si din industrie?, a declarat Carlos Serrano, presedintele ANICE.

Articolul integral referitor la situatia sectorului de carne spaniol se regaseste in continutul editiei 50 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de