Alfredo Seafood a lansat gama de peste de lux


Alfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania, a lansat gama de peste de lux, prezenta la rafturi in marile lanturi de retail incepand cu luna noiembrie.

peste luxAlfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania, a lansat gama de peste de lux, prezenta la rafturi in marile lanturi de retail incepand cu luna noiembrie.
Gama de peste de lux este formata din trei tipuri de peste salbatic: rondelele de somon de Alaska, fileurile de cod de Atlantic si fileurile de salau african. Pestii sunt salbatici, iar calitatea carnii lor este una deosebita, cu textura si savoare speciale. Pestele salbatic de apa sarata (Somonul de Alaska si Codul de Atlantic) este cel mai bun peste din punct de vedere calitativ, datorita faptului ca nutrientii, vitaminele si oligoelementele continute de acesta sunt in cea mai nealterata forma.

Pe de alta parte, salaul pescuit in lacul Victoria este un peste de apa dulce, dar este un produs foarte apreciat de romani datorita asemanarii cu salaul de Dunare, un peste cu carne alba si fara oase, produs care in Romania se mai prinde doar foarte rar.

Elementul comun la aceste trei tipuri de pesti este faptul ca sunt salbatici (de captura), iar carnea lor este superioara tuturor celorlalte soiuri crescute in sistem intensiv (acvacultura), chiar si a pestelui de acvacultura crescut in conditii bio.

Imediat dupa ce sunt pescuiti, pestii sunt procesati in doar cateva ore, uneori chiar direct la bordul pescadorului (frozen on board), iar apoi transportati pe rute maritime si terestre, in asa fel incat sa ajunga la depozitele Alfredo Seafood in cel mai scurt timp.

Produsele obtinute astfel poarta denumirea de proaspat-congelate (fresh-frozen). Ele raman la raft, pentru a fi cumparate, intre o luna si trei luni din momentul congelarii, ceea ce le deosebeste de multe dintre preparatele congelate ce se gasesc pe piata la ora actuala. Un produs poate fi consumat timp de 24 de luni de cand a fost congelat, iar multe preparate sunt pastrate la raft pana la finalul acestei perioade.

Cel mai important lucru pentru noi a fost si va ramane sa aducem pe mesele romanilor peste si fructe de mare de cea mai buna calitate. Dupa pestele ultra-proaspat, lansat luna trecuta, lansam acum echivalentul sau de calitate in categoria preparatelor congelate: gama de lux! Consumatorii au o anumita retinere cand vine vorba despre produsele congelate. Dar sunt anumite tipuri de pesti de o calitate exceptionala, cum sunt codul de Atlantic, somonul de Alaska sau salaul provenit din Africa de Est ce nu pot fi adusi de la asemenea distanta fara a fi in prealabil congelati. Metoda congelarii pe vas de catre profesionisti este cea mai buna modalitate prin care putem sa beneficiem de carnea unor soiuri excelente, preponderent de apa sarata, pastrandu-le nutrientii in cea mai buna forma, a explicat Mihai Cristian Darmanescu, Director General Romfood Trading.

Pestele din noua gama de lux a Alfredo Seafood provine din 5 tari aflate pe 4 continente diferite: codul provine din Islanda si Rusia, somonul din Alaska, iar salaul din Tanzania si Uganda. Actualmente, Alfredo este singurul brand de pe piata romaneasca care reuneste toate aceste trei produse de top intr-o singura gama.

In momentul de fata produsele Alfredo Seafood din gama de lux pot fi gasite deja in marile lanturi de retail prezente in Romania, dupa cum urmeaza: fileul de cod de Atlantic poate fi achizitionat din Cora, fileul de salau se afla pe rafturile din Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image si Billa, iar rondelele de somon din Alaska pot fi cumparate din Cora, Kaufland, Carrefour si Billa.

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania. Comercializarea produselor se face prin brandul Alfredo Seafood (www.alfredoseafood.ro), brand creat de Mihai Cristian Darmanescu si Daniel Florin Nistor si lansat in anul 2013.

Datorita experientei si relatiilor internationale cu marii producatori de peste din lume, dar si al celor trei linii de procesare si ambalare automatizate si de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta si Bucuresti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hipermarketuri si supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Penny etc., cat si in peste 300 de magazine de comert traditional.



Poti fi interesat si de