Romania, la expozitia internationala Saptamana verde 2017

Romania, la expozitia internationala Saptamana verde 2017


In perioada 20 - 29 ianuarie 2017 va avea loc, la Berlin, R.F. Germania, cea de a 91- a editie a expozitiei internationale Saptamana Verde.

sapt veIn perioada 20 - 29 ianuarie 2017 va avea loc, la Berlin, R.F. Germania, cea de a 91- a editie a expozitiei internationale Saptamana Verde.
La aceasta editie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a inchiriat un stand, in cadrul caruia vizitatorii vor putea degusta produse precum: Magiun de prune TOPOLOVENI (Indicatie Geografica Protejata), Salam de Sibiu (Indicatie Geografica Protejata), Telemea de Ibanesti (Denumire de Origine Protejata). De asemenea, printre produsele romanesti expuse la standul MADR se vor regasi Cascavalul de Saveni, branza de burduf in coaja de brad si pastravul afumat in cobza de brad. Din categoria bauturilor, Romania va oferi spre degustare Tuica de Arges precum si vin alb si rosu. Merele de Voinesti vor putea fi, de asemenea, degustate de vizitatori.

Conducerea MADR va fi reprezentata in acest an la nivel de secretar general adjunct, iar prezenta in cadrul standului va fi asigurata de experti din cadrul directiilor tehnice ale MADR.

De asemenea, in acest an, Romania va fi reprezentata la expozitia internationala Saptamana verde 2017, prin intermediul Camerei de Comert Romano-Germane, de noua producatori, care vor expune miere, produse din carne, produse din lapte, mancare romaneasca (carne de porc la garnita, zacusca etc.), lavanda si produse din lavanda, cat si obiecte de artizanat realizate de mestesugari.

Conform datelor primite de la organizatori, in anul 2016 la Expozitie au participat 65 de state, din care 29 au avut standuri nationale, fiind estimati 380.000 de vizitatorii. Incepand cu anul 2003, MADR a participat cu stand propriu, in fiecare an.



Poti fi interesat si de