Mega Image a deschis primul magazin din acest an

Mega Image a deschis primul magazin din acest an


Mega Image anunta deschiderea primului magazin din acest an, in Bucuresti, Shop&Go. Acesta este situat pe strada Covaci, nr 14, sector 3, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 79.9 mp.

mega imgMega Image anunta deschiderea primului magazin din acest an, in Bucuresti, Shop&Go. Acesta este situat pe strada Covaci, nr 14, sector 3, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 79.9 mp.
Alte patru magazine au fost deschise la finalul anului trecut, in data de 30 decembrie 2016, Mega Image ajungand in prezent la 527 de locatii.

Cele patru noi magazine deschise in data de 30 decembrie 2016 au fost:
Shop&Go Dr. Felix 101, situat in Bucuresti, sector 1, Str. Dr. Felix, nr. 101, bl. 19, parter. Acesta are o suprafata de vanzare de aproximativ 84 mp.
Shop&Go Monolitului 23-31, situat in Bucuresti, sector 3, Str. Intrarea Monolitului, nr. 23-31, parter. Acesta are o suprafata de vanzare de aproximativ 116.5 mp.
Shop&Go Frigului 18, situat in Bucuresti, sector 4, Str. Frigului, nr. 18, bl. 1, parter, ap. P 21. Acesta are o suprafata de vanzare de aproximativ 104.6 mp.
Shop&Go Ana Ipatescu 111, situat in Str. Ana Ipatescu, nr. 111, Racari, jud. Dambovita. Acesta are o suprafata de vanzare de aproximativ 90.1 mp.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 527 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (229), Shop&Go (296), Gusturi Romanesti (2).

Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.



Poti fi interesat si de