Eugen CAPRA, CARNEXPO - peste 80 % din suprafata este deja rezervata

Eugen CAPRA, CARNEXPO - peste 80 % din suprafata este deja rezervata


CARNEXPO a demarat o importanta colaborare cu cea mai mare expozitie pe domeniul alimentar din Romania, cu scopul de a pune tara noastra pe harta mondiala a industriei carnii.

carnexpo 2017CARNEXPO a demarat o importanta colaborare cu cea mai mare expozitie pe domeniul alimentar din Romania, cu scopul de a pune tara noastra pe harta mondiala a industriei carnii.
Parteneriatul nostru se bazeaza pe o strategie menita sa ofera o multitudine de oportunitati de afaceri companiilor care activeaza in Romania, creand astfel un mediu propice de dezvoltare a economiei romanesti. In acest moment expozitia internationala INDAGRA FOOD & CARNEXPO ce se va desfasura in Pavilionul Central de la Romexpo in perioada 25-29 octombrie 2017 se bucura de un interes extrem de crescut din partea companiilor romanesti si straine, peste 80 % din suprafata expozitionala disponibila fiind deja rezervata. In acest sens estimam ca in perioada imediat urmatoare expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO sa fie rezervata in proportie de 100 %.

Anul acesta ne-am propus sa punem bazele dezvoltarii unei expozitii specializate alaturi de companiile reprezentative din Romania, dar si din strainatate prin atragerea de producatori si furnizori din toate sectoarele industriei carnii, indentificand in randul acestora un apetit pentru dezvoltare si investitii noi.

2017 se anunta un an extrem de important pentru organizatorii INDAGRA FOOD & CARNEXPO motiv pentru care inca de anul trecut am demarat o campanie de promovare inedita sub egida Lets meat together... care deja a reusit sa atraga alaturi de noi cele mai importante companii producatoare si furnizoare din industria carnii autohtone si internationale.

Pentru afaceri de succes in industria carnii si zootehnie va invitam la CARNEXPO 2017, cel mai mare targ de carne si preparate din carne din Sud - Estul Europei!



Poti fi interesat si de