CocoRico unul dintre cele mai apreciate branduri la IFE Londra

CocoRico unul dintre cele mai apreciate branduri la IFE Londra


Britanicii apreciaza carnea de pui CocoRico - o dovedeste numarul record de clienti care au vizitat standul CocoRico din cadrul International Food & Drink Event IFE 2017, cel mai mare targ din Marea Britanie dedicat industriei alimentare.

coco ricBritanicii apreciaza carnea de pui CocoRico - o dovedeste numarul record de clienti care au vizitat standul CocoRico din cadrul International Food & Drink Event IFE 2017, cel mai mare targ din Marea Britanie dedicat industriei alimentare.
Grupul Aaylex,producatorul si distribuitorul carnii de pui CocoRico, si-a prezentat produsele alaturi de peste 1.000 de companii, din 60 de tari.

Prin fiecare participare la un targ international, avem ocazia sa prezentam clientilor nostri europeni produsele CocoRico, rezultatul unui sistem complet integrat, care se ridica la nivelul celor mai inalte asteptari. Apreciem prezenta reprezentantilor ambasadei romane in Marea Britanie si interesul domniilor lor pentru promovarea produselor romanesti. Suntem bucurosi sa vedem ca certificarile internationale sunt recunoscute si cautate de straini, care inteleg autoritatea pe care acestea o confera produselor certificate. Investim in sisteme speciale de certificare, pentru ca, astfel oferim consumatorilor certitudinea calitatii. Certificarea SGS, spre exemplu, care atesta ca produsele CocoRico nu contin hormoni de crestere, fainuri animale sau antibiotice de crestere, inseamna, simplu: ca produsele CocoRico sunt sanatoase pentru a fi consumate de familiile si copiii nostri, a declarat Bogdan Grama, directorul general al Grupului Aaylex.

Grupul Aaylex este cel mai mare exportator de carne din Romania, avand un amplu portofoliu de clienti externi, provenind din peste 10 state, printre care se numara: Marea Britanie, Franta, Grecia, Cehia, Olanda sau Slovacia. Exportul reprezinta aproximativ 35% din productia grupului, constand in special in produse proaspete, refrigerate.



Poti fi interesat si de