Carne de mici cu muste, la Mamaia. Amenda record de 92.000 de lei

Carne de mici cu muste, la Mamaia. Amenda record de 92.000 de lei


3,5 tone de carne si branza depozitate in conditii improprii, fara etichete sau inficatii de provenienta si fara termen de valabilitate au fost confiscate ieri de Protectia Consumatorilor din bucataria terasei Cuptorul cu Placinte, din Satul de Vacanta din Mamaia.

cuptorul placinte3,5 tone de carne si branza depozitate in conditii improprii, fara etichete sau inficatii de provenienta si fara termen de valabilitate au fost confiscate ieri de Protectia Consumatorilor din bucataria terasei Cuptorul cu Placinte, din Satul de Vacanta din Mamaia.


Amenda aplicata proprietarilor localului a fost una record: 92.000 de lei. Potrivit reprezentantilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) din Constanta, alimentele au fost puse sub sechestru, intreaga cantitate urmand sa fie distrusa prin incinerare, spun reprezentantii CJPC Constanta.

De asemenea, in cazul societatii, urmeaza sa fie emisa si o dispozitie de suspendare a activitatii pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si un an.

De precizat este ca CJPC a generat controlul si ca am reusit sa generam un val care a dus la inchiderea acestui focar de infectie, au precizat reprezentantii CJPC.

Sanctiunea aplicata de comisari este cea mai mare din acest sezon estival, recordul precedent fiind detinut de o alta terasa din Satul de Vacanta, La Steaguri, patronul acesteia fiind amendat in urma cu doua saptamani cu 42.000 de lei.



Poti fi interesat si de