Agras, vanzari de 10 milioane de euro in primele 6 luni

Agras, vanzari de 10 milioane de euro in primele 6 luni


Primul semestru al lui 2017 a fost de bun augur pentru producatorul de mezeluri Agras, din judetul Alba. Compania a finalizat primul semestru cu afaceri de circa 10 milioane de euro.

agras salamPrimul semestru al lui 2017 a fost de bun augur pentru producatorul de mezeluri Agras, din judetul Alba. Compania a finalizat primul semestru cu afaceri de circa 10 milioane de euro.


Cifra reprezinta o crestere cu 12% fata de perioada similara a anului trecut, arata oficialii companiei, citati de presa centrala. In ciuda scaderii exportului cu 20%, vanzarile pe piata interna, in cele 10 magazine pe care le detin, au crescut, pe fondul consumului mai mare pe piata locala, sustine Dan Sarmasan, presedintele consiliului de administratie al companiei si cel care controleaza 50% din actiunile Agras. Cifra de afaceri din 2016 a Agras s-a situat in jurul valorii de 16,6 milioane de euro.

Agras detine o unitate de productie si doua centre logistice in judetul Alba, are peste 250 de angajati si vinde anual peste 3.000 de tone de mezeluri. Compania este relativ recenta pe piata de retail, in 2010 deschizand primul magazin.



Poti fi interesat si de