Premierul Tudose: Petre Daea, unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Tudose: Petre Daea, unul dintre cei mai eficienti ministri


Premierul Mihai Tudose a declarat ca ministrulAgriculturii, Petre Daea, este de departe unul dintre cei mai eficienti ministri ai Cabinetului sau, subliniind ca, in materie de absorbtie de fonduri europene, acesta este premiantul Europei.

daea ministruPremierul Mihai Tudose a declarat ca ministrulAgriculturii, Petre Daea, este de departe unul dintre cei mai eficienti ministri ai Cabinetului sau, subliniind ca, in materie de absorbtie de fonduri europene, acesta este premiantul Europei.


Domnul Daea este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata situatia de gluma pe activitatea domniei sale, este, de departe, unul dintre cei mai eficienti ministri. Este primul an in care toate fondurile europene dedicateagriculturiiau fost luate urgent. Apoi, au fost date toate subventiile pentru agricultura cu mult inainte de cele mai optimiste termene, spre deosebire de acum un an, cand stiti foarte bine ca venea subventia pentru insamantarile din primavara undeva pe la sfarsitul lui noiembrie, a declarat premierul, luni seara, pe un post de televiziune national.



Poti fi interesat si de