Grupul Pini investeste 70 de milioane de euro intr-un abator

Grupul Pini investeste 70 de milioane de euro intr-un abator


Grupul italian Pini a anuntat demararea constructiei unui abator pentru carne de porc in centrul Spaniei. Investitia se ridica la 70 de milioane de euro si va crea peste 600 de locuri de munca, a anuntat Piero Pini, proprietarul grupului.

grupul pini spaniaGrupul italian Pini a anuntat demararea constructiei unui abator pentru carne de porc in centrul Spaniei. Investitia se ridica la 70 de milioane de euro si va crea peste 600 de locuri de munca, a anuntat Piero Pini, proprietarul grupului.


Acesta sustine ca a achizitionat deja terenul, iar lucrarile pentru noul abator ar putea incepe in luna noiembrie a acestui an. Abatorul se va intinde pe 55.000 de metri patrati si ar putea deveni operational la finele lui 2018. Piero Pini vizeaza in viitor doua piete mari - China si Japonia.

Grupul Pini se axeaza pe procesarea si vanzarea produselor din carne, avand centre de productie in Italia, Ungaria si Polonia, unde asigura 3.500 de locuri de munca. Grupul exporta in 35 de tari. In Romania a inaugurat la inceputul lunii iulie un depozit logistic in municipiul Arad.



Poti fi interesat si de