Mircea Oltean, noul director comercial al Abatorului Peris

Mircea Oltean, noul director comercial al Abatorului Peris


Mircea Oltean a preluat functia de director comercial in cadrul Abatorului Peris, unitatea de abatorizare si procesare a carnii de porc din cadrul Agricover Holding.

oltean perisMircea Oltean a preluat functia de director comercial in cadrul Abatorului Peris, unitatea de abatorizare si procesare a carnii de porc din cadrul Agricover Holding.


Mircea Oltean este responsabil de dezvoltarea parteneriatelor cu marile lanturi de retail si industria procesatoare, precum si de extinderea retelei proprii de macelarii ale Abatorului Peris.

Activitatea Abatorului Peris a demarat in luna iulie 2015, dupa un amplu program de investitii in valoare de 6 milioane euro pentru modernizarea unitatii si cresterea capacitatii de procesare.

Abatorul este in acest moment una din cele mai importante unitati de abatorizare a porcului viu din tara, cu o capacitate de abatorizare de 10.000 capete de porc pe saptamana, 600 tone produse transate pe saptamana si, respectiv, 150 tone produse procesate saptamanal.

Decizia de a investi in Abatorul Peris vine ca urmare a nevoii de a asigura desfacere sigura a productiei de porci din fermele partenere si, in acelasi timp, de a oferi consumatorilor o gama larga de produse de carne de porc romanesc de inalta calitate.

Venirea lui Mircea Oltean pe pozitia de director comercial are ca obiectiv extinderea pietei de desfacere pentru produsele Abatorului Peris, urmarind totodata diversificarea gamei de produse pentru a raspunde eficient cererii in crestere pentru carnea de porc romanesc. Mircea Oltean are o experienta de 20 ani in vanzari si marketing in industria FMCG.

Exista o cerere nesatisfacuta pentru carnea de porc romanesc. Imi propun, impreuna cu echipa Abatorului Peris, sa aducem consumatorului roman produse din carne de porc de inalta calitate. Potentialul de dezvoltare al Abatorului Peris este unul imens, iar principalii beneficiari vor fi, bineinteles, atat consumatorii cat si fermierii romani a afirmat Mircea Oltean, director comercial Abatorul Peris.



Poti fi interesat si de