70 de firme din Romania, la targul Anuga de la Koln

70 de firme din Romania, la targul Anuga de la Koln


Participare impresionanta in acest an la targul international Anuga, care se va desfasura la Koln intre 7 si 11 octombrie. 70 de firme din Romania si-au anuntat participarea la aceasta editie.

anuga targ 5Participare impresionanta in acest an la targul international Anuga, care se va desfasura la Koln intre 7 si 11 octombrie. 70 de firme din Romania si-au anuntat participarea la aceasta editie.


Cele 70 de firme romanesti vor expune in urmatoarele sectiuni ale targului: Meat, Bread&Bakery, Organic, Fine Food, Drinks, iar Romania are patru standuri nationale si mai multe individuale, potrivit reprezentantilor Koelnmesse din Romania. Industria carnii de la noi din tara va fi reprezentata, printre altele, de Aaylex, Avicola Buzau, Marcel SRL, Negro 2000, Scandia si Transavia.

Standurile nationale sunt finantate din bugetul de stat, sub organizarea Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc APAR, iar cele individuale sunt finantate exclusiv de firmele inscrise ca expozanti independenti.

Anuga este cel mai important targ european care reuneste cererea si oferta din sectorul industriei alimentare. Anul acesta, aproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari isi vor prezenta oferta de produse alimentare si bauturi. Organizatorii se asteapta la un numar de aproape 160.000 de vizitatori.



Poti fi interesat si de