Safir: Cu brate si porti deschise pentru parteneriate adevarate

Safir: Cu brate si porti deschise pentru parteneriate adevarate


Cu o experienta de peste 25 de ani in industria alimentara si un lant valoric care integreaza un proces tehnologic corect si complex, dezvoltat prin investitii responsabile in cresterea, procesarea si distributia produselor cu gust adevarat de pui, Grupul de firme Safir este un important jucator pe piata carnii din Romania.

Safir parteneriate2Cu o experienta de peste 25 de ani in industria alimentara si un lant valoric care integreaza un proces tehnologic corect si complex, dezvoltat prin investitii responsabile in cresterea, procesarea si distributia produselor cu gust adevarat de pui, Grupul de firme Safir este un important jucator pe piata carnii din Romania.


Parteneriate profitabile, pe termen lung

Intr-un domeniu atat de competitiv, cum este cel al productiei si comercializarii de carne, parteneriatele adevarate sunt cele care aduc valoare adaugata atat afacerilor, cat si comunitatilor in care se intampla.

Pentru echipa manageriala Safir, calitatea unui parteneriat adevarat este data de impartasirea viziunii si a valorilor companiei, de aceea selectia partenerilor de business se face cu atentia si grija cu care se realizeaza toate etapele procesului de productie prin care trece puiul, pentru ca valoarea acestuia sa se reflecte cu adevarat in produsul finit care ajunge pe mesele oamenilor din toata lumea.

Cei mai valorosi parteneri

Oamenii loiali si responsabili, carora le plac provocarile si care isi doresc ca prin afacerea lor sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii, implicandu-se activ in comunitate prin initiative sustenabile si investitii responsabile, sunt principalii vizati in dezvoltarea de parteneriate cu Grupul de firme Safir.

Avantajele unui parteneriat adevarat

In Safir, orice parteneriat se bazeaza pe o compatibilitate solida la nivel de valori, dar si pe interesul comun de a creste impreuna, odata cu respectarea unor promisiuni facute in primul rand beneficiarilor.

Cele mai importante avantaje de care se bucura orice partener al Grupului de firme Safir sunt: relatiile corecte si avantajoase pentru partile implicate, transparenta, respectul, dar si deschiderea spre a gasi intotdeauna solutiile cele mai potrivite pentru orice provocare, onest, la fel ca intr-o familie.

Afla mai multe despre parteneriatele adevarate cu Grupul de firme Safir.



Poti fi interesat si de