Avicola Crevedia a fost preluata de compania Vitall

Avicola Crevedia a fost preluata de compania Vitall


Fermele si fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, au fost preluate de compania agricola Vitall, scrie presa centrala.

Avicola Crevedia 5Fermele si fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, au fost preluate de compania agricola Vitall, scrie presa centrala.


Compania agricola Vitall, aflata pe piata de 10 ani, este controlata de femeia de afaceri Doina Enescu. Activele Avicola Crevedia si sediul central au fost scoase la vanzare inca de la sfarsitul anului trecut, prin licitatie publica "de tip olandez", la un pret de pornire de peste 21,5 milioane euro fara TVA, compania intrand in faliment.

Eram in chirie la ei de vreun an de zile. Avem toate fermele populate, abatorul functioneaza, fabrica de furaje, toate. Cu carnea de pasare suntem prezenti in Selgors, Profi cu brandul Avicola Crevedia si vindem si prin alti distributori care cumpara carcarsa de pui de la noi. Inainte de achiztie produceam furaje si aveam o ferma de pui de carne in Cosoveni, judetul Dolj, a declarat Doina Enescu, actionar unic al companiei Vitall.

Avicola Crevedia a intrat in insolventa in ianuarie 2014, iar in toamna anului trecut, dupa ce planul de reorganizare nu a avut succes, judecatorii au dispus dizolvarea societatii si ridicarea dreptului de administrare al acesteia.



Poti fi interesat si de