Galati: 180 kilograme de sturion pescuit ilegal, descoperite de politisti

Galati: 180 kilograme de sturion pescuit ilegal, descoperite de politisti


Politistii galateni au descoperit intr-o autoutilitara in care se aflau doi barbati cantitatea de 180 kilograme de sturion pescuita ilegal, se arata intr-un comunicat transmis de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Galati.

sturioni2Politistii galateni au descoperit intr-o autoutilitara in care se aflau doi barbati cantitatea de 180 kilograme de sturion pescuita ilegal, se arata intr-un comunicat transmis de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Galati.


Potrivit sursei citate, in urma unui control efectuat de politisti pe raza localitatii Branistea au fost depistati doi barbati, de 47 si respectiv 49 ani, care foloseau o autoutilitara ce transporta sturion.

Autoutilitara a fost dusa la sediul IPJ Galati, iar in prezenta unui reprezentant al Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura s-a constatat ca erau transportate 180 de kilograme de sturion din specia nisetru, cu dimensiunile cuprinse intre 100 si 120 cm.

Vehiculul si bunurile depistate au fost indisponibilizate, iar politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere si transport al sturionilor capturati pe teritoriul Romaniei din habitatele piscicole naturale fara respectarea prevederilor legale in vigoare.



Poti fi interesat si de