93,8 milioane euro pentru PNDR, de la Fondul European de Investitii

93,8 milioane euro pentru PNDR, de la Fondul European de Investitii


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, semneaza, marti, acordul cu Fondul European de Investitii (FEI), care prevede implementarea unui instrument financiar de creditare, derulat prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, prin care se faciliteaza accesul la finantare al fermierilor si intreprinzatorilor din mediu rural.

bani fond investitii pndrMinistrul Agriculturii, Petre Daea, semneaza, marti, acordul cu Fondul European de Investitii (FEI), care prevede implementarea unui instrument financiar de creditare, derulat prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, prin care se faciliteaza accesul la finantare al fermierilor si intreprinzatorilor din mediu rural.


Alocarea PNDR este de 93,8 milioane euro.

La eveniment vor fi prezenti Hubert Cottogni, director in cadrul FEI, si Maria Gafo Gomez Zamalloa, sef adjunct de unitate in cadrul Comisiei Europene, DG Agri.

FEI este o institutie financiara internationala, parte a Grupului Bancii Europene de Investitii, specializata in finantarea de risc pentru IMM-uri. FEI sprijina obiectivele UE prin favorizarea inovarii, a cercetarii si dezvoltarii, a antreprenoriatului si a crearii de noi locuri de munca.



Poti fi interesat si de