Gustul autentic al puiului Zdravan Moldovenesc cucereste Europa

Gustul autentic al puiului Zdravan Moldovenesc cucereste Europa


Puiul cu crestere lenta de la Safir este singurul pui certificat Beter Leven 1 star din Romania. Aceasta recunoastere a fost obtinuta in urma unui amplu si complex audit realizat de organismele acreditate asupra intregului proces de crestere la sol a puilor Zdravan Moldovenesc, de la asternutul permanent din paie tocate pana la componenta hranii si accesul zilnic in aer liber al acestora.

zdravan moldovenescPuiul cu crestere lenta de la Safir este singurul pui certificat Beter Leven 1 star din Romania. Aceasta recunoastere a fost obtinuta in urma unui amplu si complex audit realizat de organismele acreditate asupra intregului proces de crestere la sol a puilor Zdravan Moldovenesc, de la asternutul permanent din paie tocate pana la componenta hranii si accesul zilnic in aer liber al acestora.


Siguranta gustului sanatos si autentic

Asemenea puilor crescuti la curte, in mediul traditional, produsele romanesti Zdravan Moldovenesc provin din pui crescuti la sol pe asternut permanent din paie tocate, talas sau coji de floarea soarelui, care acopera in totalitate suprafata aferenta cresterii acestora.

Pentru a le asigura puilor un mediu cat mai natural, propice cresterii lente, sunt folositi, ca material de joaca suplimentar, baloti de paie, fiindu-le asigurat, de asemenea, accesul in aer liber, la padoc exterior, si la lumina naturala, prin geamurile de pe toata lungimea halei din dreptul padocului.

Hraniti cu peste 70% porumb si grau
Produsele romanesti Zdravan Moldovenesc, singurul pui cu crestere lenta din Romania certificat Beter Leven 1 star, sunt apreciate in Europa atat datorita culorii naturale, cat si gustului autentic, care garanteaza calitatea acestora.

Hraniti partial cu mana, zilnic, asemenea pasarilor de curte, cu peste 70% porumb si grau, puii cu crestere lenta de la Safir respecta bunastarea animalelor si contribuie la cresterea calitatii vietii celor care le apreciaza gustul autentic al produselor romanesti Zdravan Moldovenesc si aleg un produs sanatos, crescut traditional, in mediul cat mai natural, cu mult spatiu si lumina naturala, contribuind astfel la o dezvoltare durabila.

Afla mai multe despre Zdravan Moldovenesc, singurul pui cu crestere lenta din Romania, certificat Beter Level 1 star.



Poti fi interesat si de