Peste 1.000 de angajati APIA protesteaza in fata Guvernului

Peste 1.000 de angajati APIA protesteaza in fata Guvernului


Peste 1.000 de angajati ai APIA din tara protesteaza, in fata Guvernului, solicitand ca personalul centrelor judetene sa fie salarizat pe grila administratiei centrale.

protest apia guvernPeste 1.000 de angajati ai APIA din tara protesteaza, in fata Guvernului, solicitand ca personalul centrelor judetene sa fie salarizat pe grila administratiei centrale.


Astazi si maine protestam la centrele judetene si miercuri mergem la Bucuresti, in fata Guvernului. Peste 1.000 de oameni vor participa la protestul care va avea loc intre orele 10.00 si 15.00. Oamenii vor protesta pentru aducerea grilei din teritoriu la cea a aparatului central, a declarat Octavian Mateescu, liderul federatiei sindicale din Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA).

Aproximativ 500 de angajati ai Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) din tara au protestat, miercurea trecuta, in fata Ministerului Agriculturii, ei fiind nemultumiti de faptul ca, anul viitor, salariile vor scadea cu pana la 30%. Protestatarii au solicitat ca personalul centrelor judetene sa fie salarizat pe grila administratiei centrale.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a transmis, miercuri, angajatilor APIA sa stea linistiti si sa munceasca in folosul si pentru fermieri pentru ca sunt platiti la zi si au nivele de retributie respectabile si meritate.



Poti fi interesat si de