George Safir: Abatoarele ar trebui sa se uneasca

George Safir: Abatoarele ar trebui sa se uneasca


Pe partea de carne de pasare, industria devine din ce in ce mai aglomerata. Au aparut in ultima perioada numeroase abatoare mici, care insa reusesc cu greu sa razbeasca in piata. Tocmai de aceea, George Safir, directorul executiv al Safir, sustine ca asocierea ar fi cheia succesului.

geroge safir safirPe partea de carne de pasare, industria devine din ce in ce mai aglomerata. Au aparut in ultima perioada numeroase abatoare mici, care insa reusesc cu greu sa razbeasca in piata. Tocmai de aceea, George Safir, directorul executiv al Safir, sustine ca asocierea ar fi cheia succesului.


Suntem multi si mici si nu avem nicio forta. Ar trebui sa ne coagulam. Ar trebui sa ne unim pentru ca atunci cand nu ai decat unu, doi jucatori mari si ai 30 mici, n-ai nicio sansa sa castigi. N-ai ce sa negociezi. Noi incercam sa dam niste servicii in plus fata de ceilalti, ca doar prin pret nu poti sa faci nimic. Ideea ar fi sa se uneasca abatoarele, sa fie mai multe abatoare mari, nu mai multe abatoare mici. Din pacate, noi suntem prea orgoliosi si nu avem cultura aceasta a cooperativelor. Au fost si vreo doua cazuri celebre in care toata umea a pierdut in afara de doi-trei, si toata lumea e speriata de genul acesta de colaborare, a declarat, pentru INDUSTRIA CARNII.RO, George Safir.



Poti fi interesat si de