Sunday, Nov 23rd

Last update01:32:57

Te afli aici: Stiri Top Stiri Bunea Haiducul – mezeluri traditionale fara E-uri si conservanti

banner sem sus 540x121px
 

Bunea Haiducul – mezeluri traditionale fara E-uri si conservanti

  • PDF

cris tim

Incepand cu luna septembrie 2012 Cris-Tim lanseaza pe piata o noua gama de mezeluri, realizate traditional dupa retete autentice.

Odata cu aceasta categorie noua de produse, compania isi extinde portofoliul, prin lansarea brandului Bunea Haiducul. Lansarea noului brand vine ca un raspuns firesc la cerintele pietei, multi romani indreptandu-si astazi atentia catre produsele traditionale, datorita gustului, calitatii acestora si metodelor de fabricatie. Este un trend ascendent in industria alimentara si tinde sa castige din ce in ce mai multi adepti.

Din acest motiv, tot mai prezente in peisajul autohton sunt si targurile cu produse traditionale, care promoveaza autenticitatea gastronomiei noastre, ca mod de viata sanatos si durabil. Produsele traditionale Cris-Tim identificate sub numele de Bunea Haiducul nu contin E-uri sau conservanti, caracterul traditional al acestora fiind conferit de metoda de fabricatie, lucru confirmat si de atestarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Conform studiilor realizate pe segmentul de produse traditionale,  principalii clienti sunt persoane care prefera sa manance cat mai sanatos, au grija si sunt foarte atenti cu produsele achizitionate, calitatea acestora fiind mai importanta decat pretul.

Primele produse Cris-Tim sub brandul Bunea Haiducul se afla deja pe rafturile magazinelor proprii si reprezinta: muschi tiganesc, ceafa afumata, cotlet afumat si pastrama de vita, produse obtinute prin  fierbere si afumare, cu termen de valabilitate de 10 zile.


banner agerpress nou 554x80