Intesa Sanpaolo ofera fermierilor credite SAPS

Intesa Sanpaolo ofera fermierilor credite SAPS


Intesa Sanpaolo Bank anunta ca, in baza conventiei semnate recent cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), ofera in prezent clientilor cu activitate in agricultura, atat persoane fizice, cat si juridice, credite pentru finantarea capitalului de lucru, in cadrul Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS) - Campania 2013.

intesasanpaoloIntesa Sanpaolo Bank anunta ca, in baza conventiei semnate recent cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), ofera in prezent clientilor cu activitate in agricultura, atat persoane fizice, cat si juridice, credite pentru finantarea capitalului de lucru, in cadrul Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS) - Campania 2013.
Potrivit bancii, aceste credite sunt in valoare de 90% din suma aferenta SAPS si se ramburseaza in momentul incasarii subventiilor in conturile fermierilor. Pana la incasarea acestor sume, clientul nu trebuie sa plateasca nici rate de credit si nici dobanzi. Structura de pret consta in dobanda formata din indicele ROBOR 6 luni + 3,95% si un comision de acordare de 1%, iar garantia principala o constituie cesionarea sumelor de incasat de la APIA.

In strategia noastra comerciala agricultura are o pondere substantiala. Ne-am propus si am reusit ca si in 2013 sa fim printre primele banci locale ce pun la dispozitia fermierilor credite conform programului SAPS. Stim ca in agricultura este vital sa ai banii exact atunci cand ai nevoie de ei, de aceea venim in intampinarea partenerilor nostri care activeaza in acest sector prin oferirea in mod prompt a acestui tip de credit, a declarat Stefano Burani, director general adjunct (Chief Business Officer).

Pe langa acest produs, Intesa Sanpaolo Bank are o oferta completa de finantare in acest domeniu, ce cuprinde credite pentru sustinerea activitatilor curente, finantari pentru orice gen de investitii specifice sectorului agricol sau co-finantare a proiectelor derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Produsele sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor identificate in randul clientilor si beneficiaza de conditii de creditare avantajoase, perioada de gratie extinsa sau grafice de rambursare flexibile ce tin cont de sezonalitatea din agricultura.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune. Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de 78 de unitati si active totale de peste 5 miliarde lei.



Poti fi interesat si de