Rusia investeste in fermele de porci


Fondul de investitii AVG Capital Partners, creat de societatea de investitii Avangard Asset Management, va incepe productia in cinci exploatatii de crestere a porcilor la Bachkortostan anul viitor, acestea urmand sa aiba o capacitate totala de productie si de procesare de 70.000 tone pe an. In total, investitiile ar urma sa ajunga la 113 milioane de euro. In acelasi timp, grupul agricol Pulkovsky construieste un complex de crestere a porcilor in regiunea Leningradului, in districtul Kuzhsky, cu o capacitate de 18. 000 de porci.

porcccccFondul de investitii AVG Capital Partners, creat de societatea de investitii Avangard Asset Management, va incepe productia in cinci exploatatii de crestere a porcilor la Bachkortostan anul viitor, acestea urmand sa aiba o capacitate totala de productie si de procesare de 70.000 tone pe an.

In total, investitiile ar urma sa ajunga la 113 milioane de euro.

In acelasi timp, grupul agricol Pulkovsky construieste un complex de crestere a porcilor in regiunea Leningradului, in districtul Kuzhsky, cu o capacitate de 18. 000 de porci.



Poti fi interesat si de