Productia de carne de curcan va creste in Rusia

Productia de carne de curcan va creste in Rusia


Productia de carne de curcan din Rusia ar putea deveni de opt ori mai mare in urmatorul deceniu daca toate proiectele anuntate de oficialitati vor fi implementate, sustine Serviciul de Statistica din tara. Proiectele anuntate a fi implementate pana in anul 2022 vor creste productia de carne de curcan in tara la 800.000 de tone anual, in valoare de pana la 3 miliarde USD, sustin analistii institutiei. Totusi, aceste proiecte nu pot fi toate implementate deplin, nefiind elaborate de profesionisti, sustine Naum Babaiev, presedintele companiei producatoare de carne Damate din tara. Conform specialistilor companiei, volumul de carne de curcan prezent pe piata ruseasca va creste de trei ori, la 500.000 de tone pe an pana in 2022, fata de volumul curent de 150.000 de tone, din care doar 90.000 de tone sunt din productie interna.

curcanrusiaProductia de carne de curcan din Rusia ar putea deveni de opt ori mai mare in urmatorul deceniu daca toate proiectele anuntate de oficialitati vor fi implementate, sustine Serviciul de Statistica din tara. Proiectele anuntate a fi implementate pana in anul 2022 vor creste productia de carne de curcan in tara la 800.000 de tone anual, in valoare de pana la 3 miliarde USD, sustin analistii institutiei. Totusi, aceste proiecte nu pot fi toate implementate deplin, nefiind elaborate de profesionisti, sustine Naum Babaiev, presedintele companiei producatoare de carne Damate din tara. Conform specialistilor companiei, volumul de carne de curcan prezent pe piata ruseasca va creste de trei ori, la 500.000 de tone pe an pana in 2022, fata de volumul curent de 150.000 de tone, din care doar 90.000 de tone sunt din productie interna.


Conform agrobroker.ro, cresterea productiei de carne de curcan va duce la scaderea preturilor, spun specialistii, care nu cred ca cererea va creste in acelasi ritm ca productia. Babaiev spune ca firma sa a incetinit demararea unui proiect de productie de carne de curcan, cu o capacitate de 90.000 de tone pe an, datorita consumului redus.



Poti fi interesat si de