Romania ar putea exporta oi in China


Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al agriculturii, a declarat cu ocazia unei vizite facute la Targul Agraria din Cluj, ca Romania ar putea exporta oi in China, tara noastra avand un potential mai mare pentru exportul de ovine decat pentru cel de bovine.

oitaexportVicepremierul Daniel Constantin, ministru al agriculturii, a declarat cu ocazia unei vizite facute la Targul Agraria din Cluj, ca Romania ar putea exporta oi in China, tara noastra avand un potential mai mare pentru exportul de ovine decat pentru cel de bovine.
Potrivit Agerpres, Ministrul agriculturii a spus ca acest subiect va fi discutat cu omologul sau chinez in cursul lunii iunie, cand acesta va sosi la Bucuresti, deoarece in acea perioada va efectua o serie de vizite prin Europa.

"Este posibil sa exportam oi in China, este acolo un interes, dar inca nu avem acordul semnat pe aceasta zona. Si-au exprimat, deja, intentia si vom analiza. Romania are potential, mai ales pe oi, avem un potential mai mare decat pe zona de bovine. Vom avea o intalnire in luna iunie cu ministrul chinez al agriculturii care va veni la Bucuresti. Intentiile au fost, deja, anuntate de prim-ministrul chinez si cel roman si nu facem altceva decat sa implementam acordurile stabilite anterior", a spus Daniel Constantin.



Poti fi interesat si de