FNC NUTRIVA - exigenta in procesarea furajelor pentru pui

FNC NUTRIVA - exigenta in procesarea furajelor pentru pui


Fabrica de Nutreturi Combinate (FNC) Nutriva reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale grupului Safir, cu un rol esential in procesul integrat de productie, intrucat permite o atenta supraveghere a calitatii produselor inca din faza incipienta si furnizeaza hrana puilor crescuti in unitatile proprii.

nutrivaFabrica de Nutreturi Combinate (FNC) Nutriva reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale grupului Safir, cu un rol esential in procesul integrat de productie, intrucat permite o atenta supraveghere a calitatii produselor inca din faza incipienta si furnizeaza hrana puilor crescuti in unitatile proprii.

Inaugurata in anul 2013, aceasta reprezinta o investitie de aproape 6.000.000 euro pentru achizitionarea tehnologiilor de ultima generatie care produc furaje pentru pasari in diverse stadii de crestere, cu reale valori nutritive, asigurand in comunitatea locala peste 40 de locuri de munca. In sectorul avicol si nu numai, integrarea activitatilor de productie este esentiala, deoarece permite controlul permanent al calitatii produsului si respectarea standardelor in domeniu. Pentru Safir, aceasta inseamna asumarea valorilor si a misiunii companiei de a dezvolta un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse cu gust adevarat.
nutriva-articol-img-1
nutriva-articol-img-2FNC Nutriva se intinde pe o suprafata de aproape 2 ha si include: silozuri de materii prime si materii finite, un laborator specializat pentru controlul total al cerealelor utilizate, dotat cu tehnologie in valoare de peste 230.000 euro, spatii care permit o depozitare optima si masini proprii de transport specializat, pentru ca produsul sa ajunga usor si sigur la destinatie. Capacitatea de procesare a fabricii este de 15 tone de furaj granulat pe ora si vizeaza in primul rand fermele proprii si ale crescatorilor parteneri.
Pentru grupul Safir, deschiderea FNC Nutriva inseamna mult mai mult decat dezvoltare si modernizare a procesului propriu de productie. Reprezinta inca un vis implinit si un pas in plus pe calea responsabilitatii si a grijii permanente de a oferi comunitatii cele mai bune produse. Si maratonul Safir continua... pastrand entuziasmul si ritmul alert al evolutiei si al investitiilor de pana acum.
Grupul Safir a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din anul 1991. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si ceade nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.
Descopera mai multe despre grupul Safir si FNC Nutriva:
www.nutriva.ro
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro



Poti fi interesat si de