Pui crescuti responsabil si cu mainile curate, la Safir acasa

Pui crescuti responsabil si cu mainile curate, la Safir acasa


Pentru grupul de firme Safir si cei peste 500 de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea cinstita a produselor, siguranta alimentara si garantia calitatii acestora reprezinta nu doar o responsabilitate permanenta, ci un mod natural de a face lucrurile si valori care definesc filosofia plina de viata a afacerii.

safir 1sPentru grupul de firme Safir si cei peste 500 de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea cinstita a produselor, siguranta alimentara si garantia calitatii acestora reprezinta nu doar o responsabilitate permanenta, ci un mod natural de a face lucrurile si valori care definesc filosofia plina de viata a afacerii.
Experienta de peste 25 de ani pe piata alimentara nationala si nu numai reprezinta, atat pentru clienti, cat si pentru parteneri, garantia sigurantei si a constantei calitatii. Pentru grupul de firme Safir acest lucru presupune atat investitii permanente la nivelul intregului lant valoric de la asigurarea hranei puilor crescuti in unitatile proprii pana la conditiile de maxima siguranta alimentara in care sunt transportate produsele Safir -, cat si respectarea stricta a standardelor de calitate in domeniu.

Pentru ca puii sa fie crescuti in conformitate cu normele europene de bunastare animala, intr-un mediu controlat si biosecurizat, grupul de firme Safir a investit peste 2.000.000 in cele trei ferme proprii si investitiile continua. De asemenea, respectarea exigentei in procesarea furajelor de pui, prin intermediul Fabricii de Nutreturi Combinate Nutriva, a avut ca deziderat asigurarea hranei puilor crescuti in unitatile proprii si supravegherea atenta a calitatii produselor, inca din faza incipienta.

safir 2s

Investitiile constante in Abatorul de pasari Safir si implementarea Sistemului de Management integrat, in conformitate cu standardele 9001:2008, 18001:2007, 14001:2004, 22000:2005, BRC si IFS, contribuie la testarea riguroasa a gradului de prospetime al produselor si verificarea conditiilor de productie, transport si ambalare.

Toate acestea se regasesc in produsele sigure si responsabile dezvoltate de grupul de firme Safir, asociate de clienti si parteneri cu garantia produselor obtinute cinstit, la un pret corect si cu proprietati gustative naturale - fie ca vorbim despre gustul adevarat de pui al Deliciosului de Vaslui sau de roseata sanatoasa a puiului Zdravan Moldovenesc.

Insa, cea mai importanta resursa a grupului de firme Safir, cea responsabila de siguranta produselor si a proceselor din lantul valoric, sunt oamenii. Responsabilitatea, siguranta si increderea celor peste 500 de membri ai familiei Safir in calitatea produselor noastre sunt esentiale.

Parteneriatele adevarate, relatiile frumoase si sanatoase dezvoltate in cei peste 25 de ani de activitate, dar si valorile care ne ghideaza intreaga activitate ne motiveaza sa crestem permanent calitatea produselor si sa investim permanent in asigurarea celor mai bune, sigure si corecte conditii de munca pentru oamenii nostri.

safir 3s

Grupul Safir are o experienta de peste 25 de ani pe piata carnii din Romania si nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea si controlul calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

Afla mai multe despre Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta de la Safir si grupul de firme:

www.safir.ro

www.zdravanmoldovenesc.ro

www.deliciosul.ro

www.nutriva.ro



Poti fi interesat si de