Cherkizovo deschide un urias complex de crestere a porcilor

Cherkizovo deschide un urias complex de crestere a porcilor


Cherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Federatia Rusa, va finaliza la finele lui 2017 constructia unei ferme gigant de porci in regiunea Lipetsk.

cherkizovocomplex2Cherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Federatia Rusa, va finaliza la finele lui 2017 constructia unei ferme gigant de porci in regiunea Lipetsk.


Complexul va cuprinde o ferma de scroafe si 7 ferme de reproductie, a anuntat, pentru Pig Progress, Elena Trifonova, purtatorul de cuvant al Cherkizovo. Ea a adaugat ca pana la sfarsitul lui 2018, un alt complex similar ar urma sa fie finalizat.

Serghei Mihailov, CEO-ul din Cherkizovo, a declarat luna trecuta ca cele doua complexe din centrul Rusiei sunt vitale pentru grup, deoarece in acest fel isi vor dubla capacitatea de productie a carnii de porc la 300.000 de tone. Cherkizovo a investit 118 milioane dolari in aceste complexe, a spus Mikhailov.

In 2016, Cherkizovo a produs 184.600 de tone de carne de porc. Anul trecut, compania si-a marit productia cu aproape 6% fata de 2015. Aceasta a fost in mare parte legata de implementarea unui program de imbunatatire a geneticii in ferme, potrivit raportului anual al companiei.



Poti fi interesat si de